Preview Mode Links will not work in preview mode

Back To Love Podcast


Jan 26, 2022

Hoe vaak ik dit wel niet hoor van vrouwen! Ze schamen zich, denken dat ze de enige zijn bij wie het niet lekker loopt thuis. En dat is ook logisch, met al die “plastic fantastic” foto’s op social media. De ene na de andere happy family verschijnt in je feed. Niet te doen toch?

In de episode van deze week nodig ik je uit om de schaamte voorbij te gaan. Ik prik met veel liefde de zeepbel voor je door: iedereen, elk stel, gaat moeilijke(re) periodes door. Wat er kan gebeuren als je de schaamte voorbij gaat?

Beluister de episode van deze week voor het antwoord!

En wees je ervan bewust dat het zó onwaarschijnlijk waardevol is om met een groep gelijkgestemden te leren over hoe je met de downs in je relatie omgaat.

Een van de dames uit het Back to Love programma schreef me onlangs:

“Er was weer zoveel moois vanmorgen wat we met elkaar doorspraken. Zoveel hoop, je beantwoording en denken in mogelijkheden en eerlijkheid naar wat er is en waar je naar toe kan, wat is dat bemoedigend!!”

En voor deze woorden kan ik alleen maar heel dankbaar zijn.

Ik hoop je daar weer te zien. Zin in!

Alle liefs,
Mirjam

 

P.s. Het Back to Love handboek pre-order je nu nog in januari met €10 korting & een éxtra gratis live event, waarin je gaat ervaren hoe het voelt om op een andere manier met je relatie om te gaan. Kijk op backtolove.nl voor alle info en de pre-order!