Preview Mode Links will not work in preview mode

Back To Love Podcast


Jul 7, 2021

Van de week kreeg ik een mailtje van een vrouw die aan haar relatie wilde werken. Maar ze zei ook “ik heb eigenlijk geen tijd, mijn leven is zo hectisch op dit moment”.

Als dat ook voor jou geldt, dan is deze Summer of Love podcast episode echt iets voor jou. Ik wil het namelijk met je hebben over discipline. En dan niet de discipline zoals wij gewend zijn, die voor mij te veel mannelijke energie in zich draagt (ik zie nu militairen voor me die gedisciplineerd marcheren). Maar een vrouwelijke manier van discipline, waarbij je weet dat het belangrijk is.

Want als wij de wet van aantrekking willen gebruiken om onze relatie te transformeren, dan zullen we ook actie moeten ondernemen. Het doen van de dingen die je weet, is belangrijker dan nog meer te leren of lezen over wat je zou kunnen doen. En daar heb je nu eenmaal een snufje doorzettingsvermogen voor nodig. Zodat je gaat doen waarvan je weet dat het super belangrijk is.

Daarom geef ik je in deze Summer of Love podcast episode 7 tips voor dat snufje doorzettingsvermogen. Zodat jij van deze zomer een Summer of Love kan maken!

En wil jij meedoen aan het Summer of Love zesweeks programma? Je vindt meer informatie op https://mirjammaris.com/summeroflove/. Je kunt meteen instromen en lekker meedoen om deze zomer echte verbinding met je partner te creëren. Zie ik je daar?

Liefs, Mirjam