Preview Mode Links will not work in preview mode

Back To Love Podcast

Jan 26, 2022

Hoe vaak ik dit wel niet hoor van vrouwen! Ze schamen zich, denken dat ze de enige zijn bij wie het niet lekker loopt thuis. En dat is ook logisch, met al die “plastic fantastic” foto’s op social media. De ene na de andere happy family verschijnt in je feed. Niet te doen toch?

In de episode van deze week nodig ik...


Jan 19, 2022

Denk jij dit soort dingen ook vaak? Zeg maar, dagelijks? Je bent in goed gezelschap: iedereen doet dit! Maar deze zinnetjes kunnen je knap in de weg zitten als je een liefdevollere relatie wilt.

In deze Back to Love Podcast episode lees ik weer voor uit eigen werk: hoofdstuk 2 uit het Back to Love handboek (dat as we...


Jan 12, 2022

Ik sprak laatst een dame die zei: als ik eerlijk ben, kijk ik met jaloezie naar social media en zie ik al die mooie plaatjes voorbij komen van gezellige gezinnetjes en happy couples. En dan denk ik: shit, dat wil ik ook, maar heb ik niet! Wat moet ik daar nou mee?

Een supereerlijke vraag, die ik overigens vaak krijg,...


Jan 5, 2022

En toen was het ineens zover. 2022. Ik hoop natuurlijk dat je een hele fijne tijd hebt gehad, met kerst en oud en nieuw. Ik gun je groei op alle vlakken in 2022 - dat is mijn persoonlijke intentie voor dit jaar.

In de allereerste Back to Love Podcast episode van 2022 lees ik voor uit eigen werk. Jaja, het boek Back to...