Preview Mode Links will not work in preview mode

Back To Love Podcast

Jan 27, 2021

Als dit gebeurt, telkens weer, kom je in zo’n machteloze situatie terecht. Je doet je best, maar het lukt maar niet! Hoe moet je hier nu uitkomen?

In deze episode bespreek ik een aantal dingen die ik zelf toepas als ik mezelf in een oud patroon voel glippen. De belangrijkste tip? Pauzeknop en nieuwsgierigheid.


Jan 20, 2021

Wist jij dat ons hart constant informatie naar ons brein stuurt over hoe het met ons gaat? En dat ons brein daar vervolgens meteen een reactie op geeft: overleven of relaxen.

De meeste vrouwen die ik spreek zeggen: ik ben dagelijks aan het overleven. Logisch eigenlijk: chronische stress maakt je hart incoherent, geeft...


Jan 13, 2021

Bij mij gaan altijd de alarmbellen af als iemand dat tegen me zegt. Als ik iets geleerd heb van de scheiding van mijn ouders, is dat een relatie altijd work in progress is. Dat als je niet de verbinding blijft zoeken, je op een dag, 10/15/20 jaar later, “wakker wordt” en denkt: wie IS die man/vrouw eigenlijk?

In...


Jan 6, 2021

Ruzie over het huishouden, gewoon van die kleine dingetjes. Over wie de was opvouwt, bijvoorbeeld. Heb jij dan ook dat je je afvraagt, waarom in hemelsnaam? En vooral ook: hoe kom ik hieruit?

Wat ik geleerd heb, is om andere vragen te gaan stellen. Met de waarom of hoe-dan vraag schiet je meteen in de machteloze hoek....